Perquè?

Les tecnologia de la informació i les telecomunicacions estan exercint un paper cada vegada més important en la nostra vida quotidiana.

Estem presenciant el naixement d’una nova classe d’infraestructura específicament dissenyada per donar suport en l’Era de la Informació: els centres de dades, són ja la columna que vertebra a les empreses.

logo-nextworks-final1-nextworks

Que fem a Nextworks?

Entenem, ens anticipem i satisfem les necessitats de centre de dades i de comunicació dels nostres clients. Aprofitem la nostra experiència col·lectiva, la investigació.

Serveis d’Internet i telefonía

  • Projectem xarxes de dades i telefonia.
  • Connectem negocis
  • Proveïm d'accés a Internet i telefonia a empreses.
  • Instal·lem comunicacions electròniques.
  • Donem resposta a les demandes d’accés a Internet

Habilitats bàsiques

Allotjament
Servidors
Telefonía
Could
Creació web

Que fa Nextworks de diferent?

Posem la nostra metodologia pròpia per treballar amb els clients més exigents de la industria. Ells valoren el nostre paper com a participants en el mercat i com a negociadors, no només com a observadors.

Ens esforcem per assolir els més alts rendiments ajustats al risc en totes les inversions núvol, de col·locació i de centres de dades.

Nextworks obté el 100% dels seus ingressos del núvol, de la connectivitat i centres de dades.

ANALISIS
DISSENY
DESENVOLUPAMENT
TEST
ÉXIT
El que els nostres clients diuen de nosaltres
Curabitur egestas commodo nulla ut cursus. Suspendisse tristique sapien eros, vel egestas urna pulvinar quis. Aliquam erat volutpat. Quisque metus ante, pretium a dignissim at, gravida sit amet velit. Quisque posuere dolor in malesuada fermentum. Nam vitae felis pretium, euismod ipsum nec, placerat turpis. Aenean eu gravida arcu, et consectetur orci.
John Adams / MET DEV John Adams / MET DEV
Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula. Cras vitae diam ut justo elementum faucibus eget a diam.
Melissa Adams / MET CEO Melissa Adams / MET CEO